Industrijski dizel motorji

Večji delež Kubotinih motorjev predstavljajo vertikalni vodno hlajeni motorji do 100 konjskih moči, z izjemo OC serije katera je oljno hlajena ter EA serije katera ima horizontalno vgrajen bat. Nekatere serije motorjev imajo možnost izbire sistema vbrizga goriva: indirekten vbrizg (IDI), direkten vbrizg (DI) ali skupni vod (CR).

Super ACTV serija

Serija predstavlja eno cilindrične motorje v horizontalni in vertikalni izvedbi kateri so vgrajeni v različne aplikacije že več kot 30 let in zagotavljajo Evropsko regulativo Stage V.

Kubota Stage V logotip
Kubota OC serija
Kubota EA serija

Super Mini serija

Serija predstavlja dvo in več valjne vodno hlajene motorje moči od 9,9 kW do 18,5kW kateri so znani po kompaktnih dimenzijah in so skladni s evropskimi predpisi Stage V.

Kubota Stage V logotip
Kubota NSM serija
Kubota NSM serija

Super Five (05) serija

V tej seriji se nahajajo motorji moči od 18,5 kW naprej in kateri so namenjeni predvsem za lahke do srednje močne aplikacije. Največkrat so ti motorji vgrajeni v majhne traktorje in bagre, komunalna vozila, kosilnice ter generatorje moči. Znotraj te serije so nekateri motorji skladni s Stage V regulativo.

Kubota Stage 3A logotip Kubota Stage V logotip
Kubota 05 serija
Kubota 05-T serija
Kubota 05 serija

03 serija

Ta serija motorjev je najpopularnejša izbira različnih proizvajalcev po svetu in se uporablja v agrokulturi, gradbeništvu, hladilni tehniki ter ostali industriji.

Kubota Stage IIIA logotip Kubota Stage IIIB logotip
Kubota 03 serija
Kubota 03-CR serija
Kubota 03 serija
Kubota 03-CR serija

07 serija

Kubotini inženirji so pri tej seriji čisto na novo zasnovali blok motorja kateri je po prostornini večji a po dimenzijah enak 2.4 literskemu in se uporablja za širok spekter industrijskih aplikacij.

Kubota Stage IIIA logotip Kubota Stage IIIB logotip
Kubota 07 serija
Kubota 07-CR serija

00 / V3 serija

Motorji v tej seriji so na voljo kot atmosfersko polnjeni ali prisilno polnjeni, s neposrednim, posrednim vbrizgom goriva ali skupnim vodom. Lahko so mehansko vodeni kateri dosegajo regulative Stage II ter Stage IIA ali elektronsko vodeni kateri spadajo v emisijski razred Stage IIIB ali Stage IV.

Kubota Stage IIIA logotip Kubota Stage IIIB logotip
Kubota V3 serija
Kubota V3-CR serija