Motorji - industrijski dizelski

JCB motorji so zmogljivi, varčni in tehnološko dovršeni. Osredotočeni so na oblikovanje, razvoj in proizvodnjo motorjev kateri bodo dostopni na vseh trgih, konkurenčni in na voljo za raznolike aplikacije.

Zakaj kupiti JCB motor?

Nudijo personalizirane rešitve, ki kupcem zagotavljajo kakovost, zanesljivost, vrednost in zmogljivost na razvojnih trgih po svetu. Ponujajo globalno strokovno znanje v industriji, zastopniki so prisotni in na lokalni ravni in zagotavljajo, da je servisna ekipa kjer koli po svetu, pripravljena pomagati in ustreči strankinim potrebam.

JCB industrijski motorji

Kaj je IPU?

IPU je komplet, ki vsebuje popolnoma prilagojene in vzdržljivostno preverjene aluminijaste hladilne pakete, nosilce motorja za težke obremenitve, močan zračni filter z integriranim sistemom predčiščenja, možnosti priklopa hidravlične črpalke in priključne gredi ter visokokakovostne električne povezave do motorja v kompaktnem paketu, ki ga je enostavno namestiti.

JCB industrijske in kmetijske pogonske enote dajejo strankam priložnost, da izkoristijo prednosti motorja svetovnega razreda in dodajo celoten namestitveni paket, ki ga je izdelal JCB. Vsebuje popolnoma tropsko ocenjene aluminijaste hladilne pakete, nosilne nogice za težke obremenitve, močan zračni čistilec z integriranim sistemom predčiščenja, možnosti hidravlične črpalke in priključne gredi ter visokokakovostne električne snopove motorja v kompaktnem paketu, ki ga je enostavno namestiti. IPU-ji so primer JCB-jeve pozornosti do podrobnosti, vsak nosilec, pritrdilni element, sponka in ščitnik je podvržen na tisoče ur vzdržljivosti.

JCB Stage V motor

Stage V IPU motor

Pripravljen za razvijalce OEM
JCB industrijski in kmetijski pogonski motorji dajejo strankam priložnost, da izkoristijo vse prednosti tovarniško zasnovanega paketa JCB kateri odgovarja emisijskemu razredu Stage V.

  • Moč:

  • Navor:

  • Prostornina:
  • 55 kW - 129 kW
  • do 690 Nm
  • 3.0 - 4.8 l

Poleg IPU enot katere so sestavljene in pripravljene na zagon, lahko pri JCB izbirate tudi med generatorskimi motorji ter osnovami dizelskih motorjev na katerih sami zgradite in personalizirate svoj pogon.

Za več informacij nas kontaktirajte